Opnå Rolige og Trygge samtaler med din ledelse

Altså dem, som fører til mere engagement og et bedre samarbejde!

Få hjælp til at udvikle dine samtale kompetencer


Mangler du et kærligt puf eller et ekstra skub?

Har du deltaget i flere kurser i kommunikation og gennemført flere lederuddannelser, men føler stadig at du mangler noget i den daglige kontakt med dine medarbejdere?

Roen og trygheden til at føre en vellykket samtale med dit team eller enkelte medarbejdere kan være afgørende for, at I har succes med opgaverne og kan løfte samarbejdet til et højere niveau.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe ledere med at forfine deres kommunikationskompetencer og personlige egenskaber i hverdagens samtaler.

Udover at jeg har udgivet Samtale Manualen og onlinekurset, Den Inviterende Leder - så kan det jo være, at du har brug for en mere personlig sparring til at udvikle dine samtalekompetencer.

Det starter med at vi tager en snak og finder frem til det, som er bedst for dig i din situation. Hvor trykker skoen hos dig eller hvad oplever du, at medarbejderne efterspørger?
Du kan booke en afklarende og helt uforpligtende samtale lige her.  

Eksempler på det, som jeg kan hjælpe dig med er ...

De Svære Samtaler ifm. Ansættelse og Adfærd

Uanset om det drejer sig om uenigheder i ansættelsesforhold eller udfordrende adfærd, så kan jeg guide dig.


Jeg støtter dig i at navigere gennem samtaler, der kræver at du er både empatisk og professionel.


Ved at udvikle din evne til at lede samtaler på en inkluderende og respektfuld måde, vil du også styrke din ledelsesposition og skabe en sund arbejdskultur.


Løfte Teamets niveau med Udviklende Samtaler

Ønsker du at løfte medarbejdernes niveau gennem udviklende samtaler? 

Ud fra dine muligheder hjælper jeg dig, at du skaber rammerne for dialogen, der inspirerer til vækst og ansvarsfølelse i gruppen.


Med udviklende samtaler kan du ikke kun styrke medarbejdernes faglige færdigheder, men også bidrage til en kultur af læring og samarbejde, der gavner både individet og teamet som helhed.


Overvinde Udfordringerne med Medarbejderne

Hvis du oplever udfordringer med at nå ind til visse medarbejdere, er min tilgang skræddersyet til at hjælpe dig med at forstå og kommunikere effektivt på tværs af forskellige personligheder.


Ved at mestre kunsten at tilpasse din kommunikation kan du ikke blot nå ind til alle medarbejdere, men også opbygge stærkere relationer, der bidrager til en mere harmonisk og produktiv arbejdsplads.


Sparring og Forberedelse til dine samtaler

Står du over for akutte eller kommende situationer, hvor du har brug for sparring og ideer?


Sammen udvikler vi en klar handlingsplan, så du føler dig forberedt og tryg, uanset hvad samtalen bringer.


Denne praktiske og meget konkrete tilgang giver dig værktøjerne til at tackle udfordringerne med tillid og sikrer, at du forbliver fokuseret på dine mål som leder.


Få succes med en praktisk tilgang til samtaler

Min tilgang er konkret og derfor nem at implementere. Vi tager udgangspunkt i din aktuelle situation og drøfter, hvad der er vigtigt for dig.
Det giver dig en klar handlingsplan, der fungerer som inspirerende retningslinjer eller du kan overføre den direkte, og ordret i dine samtaler. 

Byg trygge relationer i overensstemmelse med dine værdier

Du vil opleve succes i dine samtaler, opnå forståelse på dybere niveauer og samtidig opbygge stærkere relationer med dine medarbejdere. Alt dette i overensstemmelse med dine personlige værdier og den lederrolle, du ønsker at fremstå med.

Er du klar til at tage det næste skridt i din lederrejse?

Lad os tage en snak om jeg skal hjælpe dig med at skabe varige forandringer i dine kommunikationsfærdigheder.

Du kan booke en uforpligtende samtale med mig. Eller kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kender du mig allerede?

Vi har måske allerede mødt hinanden i løbet af de 20 år hvor jeg har været konsulent og underviser. Det kan være du har oplevet mig til en FISH! workshop i din virksomhed eller måske i forbindelse med fx åbne kurser hos PLO (Praktiserende Lægers Organisation) eller noget helt 3. Så vil du måske også komme i tanke om, at du medvirkede i flere Samtaler undervejs.

Hvis du husker mig og tænker 'Mon hun stadig laver ... ?' Så er svaret ja.

Hvis det, som du har oplevet tidligere er noget, som du kan bruge igen - måske med en lidt anden vinkel, eller i en anden sammenhæng. Så er jeg klar til at hjælpe dig igen.
Skriv til mig og lad os genoptage kontakten.

Kursus i Klar Kommunikation med PLO
>