Et online forløb (i dit eget tempo) for ambitiøse ledere

Fra ledelse i bøgerne, hvor teorierne sjældent passer virkelighedens udfordringer til ledelse i praksis, hvor du nemmere navigerer gennem mislydene og oplever fællesskab om arbejdsopgaverne.  


Ledelse er en svær disciplin, hvor det til tider kan føles at være en tung og ensom opgave.
Men det kan vi lave om på, så du får mere opbakning og hjælp fra dine medarbejdere. 

Med inviterende ledelse er det muligt at ...

Fastholde og tiltrække de gode medarbejdere

Opnå mere succes og bedre resultater

Undgå konflikter og mistrivsel i hverdagen

Få en bedre nattesøvn og glæde ved at være leder

For at lykkes med din ledelse og opnå de resultater, som du ønsker sammen med dine medarbejdere, kræver det én afgørende ting: At du beslutter dig for, at du en gang for alle lærer at lede bedre og nemmere, fordi du bruger INVITATION som tilgangen i din måde at lede på.

Som leder er der masser af udfordringer hver dag.

Det er ingen dans på roser, men i stedet et marathonløb på brosten.

Måske kan du genkende nogle af disse udfordringer, eller varianter af dem ... 


Udfordring 1

Du har medarbejdere fra flere forskellige generationer og kulturer.

Det skaber misforståelser og konflikter, og til tider mobning. 

Flere oplever utryghed i samarbejdet, fordi der er så mange forskellige behov og forventninger. 


Udfordring 2

Udførelsen af arbejdsopgaverne kræver at dine medarbejdere arbejder med både omtanke og omhu. 


Det gør behovet for at motivere alle til at være ansvarsfulde og yde det bedste i hverdagen til et must. Men det er en svær opgave for dig at løse hver eneste dag.


Udfordring 3

Forventningen til lederen er super høj. På den ene side skal du være dygtig til at lede og organisere arbejdet. Være den gode stødpude for medarbejderne ift. alt der kan komme mod teamet. 


Og på den anden side er det også forventeligt, at du er et empatisk, behageligt og venligt menneske. Udfordring 4

Der er konstante krav om at du skal sikre at medarbejderne fungerer bedre og hurtigere, samtidig med at omkostningerne holdes nede. 


Du har aldrig fred og ro. Du skal hver dag forvente at løse næsten umulige opgaver med få ressourcer og uden at ødelægge dig selv.  

du er unik og derfor skal du være leder på din måde

Du har helt sikkert haft en masse overvejelser og prøvet meget forskelligt for at gøre ledelsesopgaven lettere at håndtere. Læst bøger, været på kurset, uddannet dig og deltaget i ledelsesnetværk. 

Hver gang tror du, at NU har du forstået det og NU bliver det nemmere. Men så starter en ny dag og vupti, du er tilbage ved det gamle. 

Der er desværre langt fra teorierne til den ledelse som du skal udføre i praksis. Bøgerne og kurserne er skam gode. Men du skal lære at overføre det til praksis på din unikke måde. Og det er her, at INVITATION kommer ind i billedet. 

Inviterende Ledelse handler om ... 

at gøre ledelse praktisk ved at sætte fokus på:

Bruge dét som påvirker engagementet i en gruppe i hverdagen


Finde dine konkrete måder at skabe fællesskab og opbakning 


Lære at navigere efter mislyde og vellyde undervejs i samarbejdet


Inviterende Ledelse er til dig, som er klar til at bruge alt du har lært og bruge det på din måde.

Inden jeg fortæller mere om online kurset, Inviterende Ledelse så lad mig fortælle hvem, som jeg har lavet kurset til  (og om det er noget for dig). Inviterende Ledelse er nemlig ikke for alle. 

Du er ny, som leder

Du har endnu ikke så meget erfaring, men er allerede overvældet over alt det som forventes af dig. 

Du er både ambitiøs og målrettet med høje krav til dig selv. Du har allerede lært noget om ledelse men ved, at du skal lære mere.

Lige nu er du et sted, hvor du gerne vil stå på et solidt fundament og føle dig sikker på den du er og det du står for, som leder.

Du har et grundlæggende ønske, at dine medarbejdere skal være trygge når de er på arbejde. Og det vil du gerne arbejde for.  

Du har erfaring

Du har været leder i mange år og har derfor en masse erfaring. Du har været på et hav af kurser.

Du er egentlig ok, men kan godt mærke at presset fra de mange år er begyndt at påvirke dig.

Nu er du kommet dertil, at du gerne vil bruge din erfaring mere aktivt. Omsætte al din visdom til praksis. Og opleve, at du faktisk lykkes ret godt, som leder.

Du har lært, at medarbejdere yder bedst når du stoler på dem og de involveres så meget som muligt. Det vil du gerne gøre mere af.

Du er nysgerrig

Du er grundlæggende nysgerrig på ledelse og lederrollen. Måske overvejer du at blive leder. Måske arbejder du i HR eller er konsulent. 

Du synes selv, at du ved en hel masse om ledelse. Og du hjælper andre ledere med at løse deres opgave.

Nu har du fundet frem til denne side og er er blevet nysgerrig. Hvad dulan er Inviterende Ledelse og det vil du gerne vide mere om. 

Du har observeret at de ledere, som klarer sig bedst er dem som forstår at skabe opbakning i samarbejdet. Det vil du gerne forstå, hvordan det kan lykkes oftere.

Få hjælp til din ledelse

Hej!

Jeg hedder Mette og jeg brænder for de gode samtaler på arbejdspladsen.

Samtaler som gør alle bedre og dygtigere. Og dem som samler medarbejderne i stærkt fællesskab om at løfte hinanden og virksomheden til nye højder. 

Mit fokus i det arbejde handler om at hjælpe lederen for de samtaler og det fællesskab om arbejdet.

Ingen kan nemlig lykkes alene. Heller ikke lederen. I stedet handler det om at få alle til at følge lederen, som står med det overordnede ansvar. 

Jeg har undervist og faciliteret medarbejdergrupper i mere end 20 år. Når jeg som ekstern konsulent kommer ud, har jeg tilgange og metoder som virker hver gang, når jeg skal have en gruppe til at engagere sig.

Det er selvfølgelig nemt for mig. Jeg er der kun 1 dag eller 2. Hvorimod lederen er der hver dag. 

Men der er alligevel utrolig meget godt at hente fra konsulentens verden. Men det skal oversættes respektfuldt og meningsfuldt til hverdagens ledelse.

Og nøgleordet er INVITATION. 

Derfor har jeg nørdet i begrebet invitation og fundet frem til, at det er gennem alle tider den bedste, nemmeste og mest holdbare metode til at få en gruppe til at engagere sig i en opgave. 

På den baggrund har jeg medvirket til at udvikle Invitations Modellen, som er den model Inviterende ledelse bygger på. Fordi det er gennem samtalerne i hverdagen, som gør hele forskellen for om du lykkes med din ledelse eller ej.

Forestil dig næste møde, hvor du oplever at alle har set frem til mødet og nu deltager ivrigt i dialog med hinanden og hvor I lykkes at aftale noget, som virker godt for alle. 

Når du arbejder med inviterende ledelse vil det lykkes dig, at samle medarbejderne når som helst at der er brug for det og i fællesskab finde frem til de løsninger, som er gode for jer.


Du vil opleve at slutte mødet af på en måde, som gør at alle går glade videre og klar til at udføre de opgaver, som I lige har drøftet med hinanden. 


Hvordan vil det føles for dig?

Onlinekurset,
Den Inviterende Leder
er et forløb hvor du i dit eget rolige tempo lader dig inspirere imens du arbejder med opgaverne

Kurset indeholder i alt 10 kapitler med inspiration og opgaver, som tager udgangspunkt i din hverdag og din erfaring.

Der er fokus på at du kan gennemføre kurset i dit eget tempo. Du får de første 2 kapitler med det samme. Og hver måned får du adgang til et nyt kapitel.  

Hvert kapitel giver dig mulighed for at tænke over dine egne svar og de muligheder, som de giver dig. Det betyder, at du vil opleve at du ved mere end du tror og kan anvende dine erfaringer og din egen viden meget bedre.

Al erfaring viser, at det er først når den nye læring kan omsættes til handling med det samme, at der sker en forandring. Derfor er er alt i kurset 100 % konkret og klar til at du kan bruge det allerede i dag.

Du får adgang til trin-for-trin opgaver

Du får lejlighed til at anvende al din viden og bruge de aktuelle udfordringer, som du har i øjeblikket når du arbejder med opgaverne. Du bliver guidet til, at du svarer ud fra det som har betydning for dig og den personlighed, som du har.

Alle opgaver tager udgangspunkt i hverdagen og derfor er der ingen teorier. Men de teorier som du kender, vil du genkende. Og de bliver nemmere at bruge fremover, fordi du vil lære mere præcist hvornår og hvordan du skal bruge dem. 

Kapitel 1 - 2

De grundlæggende forudsætninger for at du kan bruge INVITATION, som en tilgang i din ledelse. 

Kapitel 3 - 9

Invitations Modellen foldes ud og du lærer at bruge hvert trin i modellen

Kapitel 10

Din personlige evaluering og nu er du klar til at kalde dig en inviterende leder

Valget er dit nu

Nu er det op til dig. 

Jeg ved, du kan lykkes med at være den inviterende leder for dine medarbejdere og nyde den ro, som det giver dig. 

Men du skal beslutter dig for at gøre noget en smule anderledes, end det du plejer…

1.

Sign up og start med de første 2 kapitler i kurset.  

2.

Vælg månedsabonnement hvis du ønsker at have GRATIS adgang i den første måned. Hvor du både kan gennemføre de første 2 kapitler OG også bladre i Samtale Manualens inspiration og skabeloner.  

3.

Book en tid med mig HER, hvis du lige vil have en snak med mig inden at du tilmelder dig.

Her er din investering i Inviterende Ledelse

Adgang til kurset Den Inviterende Leder med videoer og opgaver, som hjælper dig at bruge invitation i din ledelse. Alt sammen i det tempo, som passer dig bedst. 

Adgang til Samtale Manualen, som er dit opslagsværk med massevis af skabeloner, inspiration og handout til hverdagens samtaler om arbejdet og samarbejdet.

Opdateret inspiration til dine samtaler og hvordan de gennemføres.

Du kan komme i gang med det samme.

Her er nogle af de overvejelser, som du måske har før, at du kan beslutte dig

Kan jeg få en test periode?

Ja. Du tilmelder med månedsabonnementet. Her får du nemlig den første måned gratis og kan melde fra igen hvis det alligevel ikke er noget for dig. Den første måned har du adgang til de første 2 kapitler i Den Inviterende Leder, med de indledende opgaver.


Du har også fuld adgang til Samtale Manualen i den første måned og kan gøre brug af alle instruktioner og skabeloner. 

Hvad kræver det af baggrund?

Kurset kræver ikke nogen baggrund eller lang erfaring. Trin for trin bliver du guidet.

Du vil opleve at du naturligt tillægger den erfaring og viden som du har. Uanset hvor meget eller hvor lidt det er, så vil du bygge videre på det som du allerede har og gør.

Hvad er baggrunden for kurset?

Selve Invitations modellen, som kurset bygger på er universel og har nok altid eksisteret. Du kan derfor genkende og anvende den i mange andre sammenhænge hvor du skal samle en gruppe omkring en opgave. Den bygger nemlig på det, som er vigtigt for at et fællesskab kan opstå og overleve. I kurset er der et særligt fokus på hvordan ansvaret håndteres. Og på en arbejdsplads, ligger det ansvar oftest hos lederen. 

Kan jeg få hjælp hvis jeg går i stå?

Det kan du selvfølgelig! 

Inde på siden, kan du finde oplysninger til at kontakte mig. Jeg hjælper dig med det, som lige har problemer med.

Hvis det er noget mere tidskrævende, som kræver personlig sparring, så aftaler vi hvordan jeg kan hjælpe dig mere.

>